Călători în timp (foto-video)

Călători în timp (foto-video)

Gsp.ro a postat o fotografie cu ceea ce pare un tânăr din România care vorbește/ascultă la mobil. Pe fostul stadion 23 august. Pe 16 martie 1985. Cu 30 de ani înainte să se inventeze telefoanele mobile. La un meci Dinamo-Sportul.

Priviți la imaginea de jos. Vorbește sau ascultă?

Călători în timp (foto-video)

Binențeles că există o explicație logică pentru a putea dormi liniștiți la noapte: tânărul e în posesia unui radio prin care ascultă live emisiunea “Fotbal Minut cu Minut”, unde se transmiteau celelalte partide programate la aceeași oră, spun cei de la gsp.ro.

Se jucau alte partide la aceeași oră? Nu. În acea zi era un cuplaj fotbalistic cu Steaua, Dinamo, Sportul și Rapid pe același stadion.

Este acest tânăr un călător în timp? Greu de spus.

Teoria călătorilor în timp a explodat acum câțiva ani când în diferite poze sau filme vechi au fost „identificate” persoane care nu aveau ce „căuta” în acea epocă.

De exemplu această femeie din Massachusets care iese de la serviciu și vorbește la un telefon mobil, sau ceva asemănător. În 1938.

Călători în timp (foto-video)

Această poză a fost găsită în Muzeul Virtual al Canadei. A fost făcută la inaugurarea unui pod în 1940. Vedeți cum este îmbrăcat tânărul din dreapta cu ochelari.

Călători în timp (foto-video)

Această poză este dintr-un clip de promovare al unui film al lui Charlie Chaplin, în 1928. Recunoașteți mersul unei femei din timpurile noastre care vorbește la mobil?

Călători în timp (foto-video)

Aici aveți video detaliat cu pozele de mai sus.

(Visited 196 times, 1 visits today)
Votează acest articol
[Total: 1 Average: 5]

Facebook Comments

Citește și ....  Săgeata care a provocat distrugerea Imperiul Roman de Apus

Te invităm să intri în comunitatea noastră de Facebook:

Lasă un răspuns