Cele mai incredibile conspirații din lumea muzicii

Courtney Love l-ar fi ucis pe Kurt Cobain

Mai mult ca sigur ai întâlnit și tu oameni care cred cu tărie că Elvis trăiește sau că Kurt Cobain a fost ucis! Ei bine, la un simplu search pe Internet am constatat că lumea muzicii e plină de astfel de teorii, multe dintre ele fiind atât de scandaloase că …ne vine cam greu să credem în ele.

1. Solange ar fi, defapt, fiica lui Beyonce.

Nu știm cine a gândit-o, concret, pe asta, însă Internetul e plin de oameni care cred cu desăvârșire că Beyonce e cu mult mai în vârstă decât declară. Ah! Și că e mama lui Solange!

Solange ar fi, defapt, fiica lui Beyonce.
2. Tupac ar fi încă în viață.
Mai multe persoane au declarat, pentru presa de peste Ocean, că ar putea să jure că l-au văzut pe Tupac. Unele surse vorbesc de faptul că artistul ar locui în Cuba.

Tupac ar fi încă în viață.

3. Katy Perry ar fi JonBenet Ramsey
JonBenet Ramsey, o fetiță ce a fost dată dispărută și mai apoi găsită decedată în anul 1996, ar fi, defapt, Katy Perry, sau cel puțin așa susțin unele teorii ale conspirației. Se crede că moartea micuței ar fi fost înscenată și că aceasta trăiește și este una dintre cele mai tari vedete din lume.

Katy Perry ar fi JonBenet Ramsey

4. Courtney Love l-ar fi ucis pe Kurt Cobain
Deși au trecut mai bine de 20 de ani de când moartea lui Kurt Cobain a fost clasată drept o sinucidere, există un grup de persoane care sunt convinse că starul a fost ucis cu sânge rece. Mai mult, aceștia susțin că văduva sa ar fi scris biletul de adio găsit la locul decesului.

Citește și ....  Nobilimea Neagră, conducătorii din umbră

Courtney Love l-ar fi ucis pe Kurt Cobain

5. Beyonce s-ar fi prefăcut că este însărcinată cu Blue Ivy
NU sunt puțini cei care cred că Beyonce ar fi mințit că a fost însărcinată cu primul ei copil, mai ales că pe Internet apăruseră fotografii în care artista părea să își aranjeze o pernă pe post de burtă.

Beyonce s-ar fi prefăcut că este însărcinată cu Blue Ivy

6. Marilyn Monroe ar fi fost ucisă
Deși concluzia oficială a fot că actriţă s-a sinucis cu o supradoză de somnifere, există totuși foarte multe detalii ciudate cu privire la moartea acesteia. Spre exemplu, deși ora la care a fost estimat decesul era între 21:30 şi 23:30, ulterior, a fost schimbată în mod misterios atunci când ancheta s-a finalizat.

Marilyn Monroe ar fi fost ucisă

7. Justin Bieber ar fi reptilian
Cu alte cuvinte, sunt oameni care cred că Justin ar face parte dintr-o rasă umanoidă extraterestră cu caracteristici de reptilă, ba, mai mult, un site din Australia ar fi publicat declarațiile unor oameni care se jură că l-au văzut pe cântăreț cum se transforma într-o șopârlă. :)))

Justin Bieber ar fi reptilian

8. Paul McCartney ar fi murit
Da, știm, de aia tocmai ce a apărut și în “Pirații din Caraibe”. Lăsând gluma la o parte, există un grup de oameni convinși că McCartney și-ar fi găsit sfârșitul în urma unui accident de mașină, în 1966. Și bineințeles, a fost înlocuit de altcineva care-i joacă bine de tot rolul de atunci și până în prezent 🙂

Paul McCartney ar fi murit

9. Avril Lavigne a fost înlocuită de o sosie începând cu anul 2003

Un blogger brazilian vorbește despre faptul că Avril s-ar fi sinucis în 2003 și ar fi fost înlocuită pe scena muzicală de o femeie pe nume Melissa Vandella, care i-ar fi luat și numele. Acum, nu mai are voie omul să arate mai bine sau să-și schimbe culoarea părului că, gata, e conspirație!

Citește și ....  Oculta Mondială și dezvoltarea Statului Turc

Avril Lavigne a fost înlocuită de o sosie începând cu anul 2003

Votează acest articol
[Total: Average: ]
(Visited 15 times, 1 visits today)

Facebook Comments

Te invităm să intri în comunitatea noastră de Facebook:

Lasă un răspuns