Vaticanul a fost inițial un templu al Zeului Shiva ?

Compusul bisericii Vaticanului în formă de Shiva Linga

 

Toate religiile sunt una și sunt derivate din Vedic Sanatana Dharma.

Istoricul indian P.N. Oak a susținut că cuvântul Vatican provenea inițial din cuvântul sanscrit „Vatika”, că „creștinismul” provenea din cuvintele sanscrite „Krishna-neeti”, („etica lui Krișna” sau „calea lui Krișna”) și că „Avraam ”Provenea din cuvântul sanscrit„ Brahma ”. El susține în plus că atât creștinismul, cât și islamul au avut drept origini denaturarea credințelor vedice.

Compusul bisericii Vaticanului în formă de Shiva Linga

Comparați cele două imagini de mai jos și puteți observa o asemănare izbitoare între formele unui shiva linga și compusul bisericii vaticane. În plus, dacă privim mai de aproape, vedem chiar o tripundră și un bindu perfect încorporate în designul lor.

Compusul bisericii Vaticanului în formă de Shiva Linga

 

În imaginile următoare, să comparăm tripundra (trei rânduri purtate de Lord Shiva ca tilak).

Cuvântul „Vatican” însuși este derivat din cuvântul sanscrit Vatika sau Vatica, care înseamnă centre culturale sau religioase vedice. În sanscrită, cuvântul Vatika este folosit pentru a descrie un loc, cum ar fi Ananda-Vatika, Ashrama-Vatika, Yagna-Vatika etc.

Astfel de cuvinte și descoperiri dovedesc că Vaticanul era un centru religios hindus (vedic) înainte de a fi obligat să accepte creștinismul din secolul I d.Hr. De asemenea, conform unor rapoarte, un Shiva linga a fost găsit în timpul săpăturii și este păstrat pentru afișare la Muzeul Gregorian Etruscan din Roma (detalii mai jos). Hindustan era într-adevăr Virat.

Vaticanul a fost inițial un templu al Zeului Shiva

Acest Siva Lingam este expus în Muzeul Gregorian Etruscan, Vatican. Aceasta are cea mai importantă colecție etruscă din Roma, începând cu obiecte din epoca fierului timpurie din secolul al IX-lea î.Hr. Enciclopedia Britannica menționează la rubricile „Etruria” și „Etruscan” că între secolele II și VII î.Hr., Italia de nord a fost cunoscută sub numele de Etruria. În timpul săpăturilor arheologice, multe astfel de „pietre meteorice montate pe piedestalele sculptate (Siva Lingas pe baze) au fost descoperite în Italia. Acest Siva Lingam a fost dezgropat chiar de la Vatican. Multe altele trebuie să fie îngropate sub zidurile masive ale Vaticanului și în numeroase beciuri.

Citește și ....  Regele Arthur a existat cu adevărat ?

Vaticanul a fost inițial un templu al Zeului Shiva

Teoriile lui PN OAk despre rădăcinile vedice ale religiilor mondiale

P.N. Oak susține că creștinismul și islamul sunt ambii derivați ai hinduismului și că Vaticanul Catolic, Kaaba și Taj Mahal au fost cândva temple hinduiste în Shiva. În cartea sa, „Câteva capitole dispărute din istoria lumii”, Oak a afirmat că prima civilizație a fost dezvoltată în India, din care au crescut toate civilizațiile mondiale. A scris cărți pe acest subiect în trei limbi.

Încercând să rectifice ceea ce el credea că ar fi „versiuni părtinitoare și distorsionate ale istoriei Indiei produse de invadatori și colonizatori”, Oak a scris mai multe cărți și articole despre istoria indiană și a fondat „Institutul pentru rescrierea istoriei indiene” în 1964. Potrivit lui Oak , istoricii moderni laici și marxiști au fabricat „versiuni idealizate” din trecutul Indiei și l-au scurs din „conținutul și conținutul vedic”.

Oak susține că creștinismul a fost inițial o religie vedică în urma lui Krishna și susține că creștinismul a fost inițial cunoscut fie de numele Chrisna-nity, fie de Krishna-neeti (cu Oak precizând acestea însemnau „Calea lui Krișna” sau „Etica Domnului Krishna”) . Acestea urmează, în general, în conformitate cu celelalte teorii ale lui Oak și susțin că Vaticanul a fost inițial numit Vatika și că Papalitatea a fost inițial „Preoția Vedică” până când Constantin cel Mare în jurul anului 312 d.H. a ucis „vârful vedic” și a instalat la locul său un reprezentant al mica sectă creștină. Oak afirmă, de asemenea, că „Isus a plecat în India între 13 și 30 de ani pentru a învăța Krishna-neeti (creștinismul) din înțelepți.”

Amen vine de la Aum

Când creștinii spun „Amin” la sfârșitul imnurilor lor sau să sublinieze ceva, ceea ce spun este o formă coruptă de „Aum” sau „Om”, care este forma standard vedică de a aborda Ființa Supremă prin sunet.

Citește și ....  Tăblițele sumeriene susțin că omul a fost creat de extratereștri

În Biblie se spune: „La început a fost Cuvântul și Cuvântul a fost cu Dumnezeu și Cuvântul a fost Dumnezeu”. Acest cuvânt divin primordial, care este unul cu Dumnezeu, este silaba vedică „Aum”. Dumnezeu se manifestă în creație ca vibrația cosmică, care se exprimă ca sunet cosmic și lumină cosmică. Sunetul Cosmic sau Aum este sinteza tuturor sunetelor universului.

Votează acest articol
[Total: 1 Average: 5]
(Visited 23 times, 1 visits today)

Facebook Comments

Te invităm să intri în comunitatea noastră de Facebook:

Lasă un răspuns